Sortides dia

A Brava Aventura també organitzem les sortides educatives i lúdiques del centre que feu durant el curs. Aquí teniu algunes de les propostes:

Activitats nàutiques a la Costa Brava

A Brava Aventura som especialistes en realitzar activitats nàutiques i ho fem en un paratge idíl·lic de la Costa Brava: Tossa de Mar. Disposem de centre de treball propi i un equip de professionals especialitzats en cada activitat. Proposem un ventall d’activats que faran que passeu una experiència única. Algunes d’aquestes activitats són el caiac, el bateig d’immersió, l’snorkel, la banana aquàtica…

Aventura a la Cerdanya

La Cerdanya és el lloc ideal per practicar esports a l’aire lliure i si són d’aventura encara més. Proposem passar una jornada immersos en l’entorn privilegiat de la Cerdanya on podem practicar diferents esport d’aventura com podria ser el ràfting, el piragüisme, l’espeleologia o també altres activitats lúdiques com podria senderisme o la hípica, entre altres.

Aventura al Pallars

La Cerdanya és el lloc ideal per practicar esports a l’aire lliure i si són d’aventura encara més. Proposem passar una jornada immersos en l’entorn privilegiat de la Cerdanya on podem practicar diferents esport d’aventura com podria ser el ràfting, el piragüisme, l’espeleologia o també altres activitats lúdiques com podria senderisme o la hípica, entre altres.

Multi Aventura al Montseny – Jocs d’aventura

En aquesta sortida gaudirem d’una jornada d’activitats multi aventura envoltants d’un entorn natural privilegiat, el Montseny. Teniu diferents opcions a escollir on podreu descarregar la vostra adrenalina: paintball, humor amarillo, quads, big ball, rocòdrom… Et preparem el combinat adaptat a l’edat i necessitats del vostra centre.

Reptes al Montseny – Jocs de cohesió

En aquesta sortida gaudirem d’una jornada d’activitats lúdic-competitives que tenen per objectiu la coordinació i cooperació dels membres d’un equip, és a dir, el treball en equip.

PortAventura World

Port Aventura Park – Caribe Aquatic Park – Ferrari Land

En aquesta sortida gaudirem d’una jornada de diversió al parc d’atraccions de PortAventura. Dins el recinte podrem gaudir de diferents zones com la Mediterrània, la Polinèsia, la Xina, Mèxic i el Far West, amb atraccions com el Shambhala, el Dragon Khan o l’Stampida. A més, podrem assistir als nombrosos espectacles del carrer.

Oferim també la possibilitat de viure una jornada gaudint de l’autèntica experiència de Ferrari Landa, amb més de 70.000 m2 d’emoció, adrenalina i diversió. I pels que vulguin passar un dia ben refrescant, també teniu la possibilitat de passar el dia al Caribe Aquatic Park on t’hi esperen més de 50.000 m2 on pots refrescar-te i lliscar per nombrosos tobogans i piscines en un món on l’aigua és la protagonista.

WaterWorld

En aquesta sortida gaudirem d’una jornada en un dels parc aquàtics més grans que tenim a casa nostra. Allà ens hi esperen diverses atraccions d’aigua: muntanyes russes aquàtiques, els tobogans més alts del continent, piscines d’onades, rius ràpids o pistes toves.

Illa Fantasia

En aquesta sortida gaudirem d’una jornada al parc aquàtic del Maresme on ens divertirem amb més de 22 tobogans, 3 macro piscines, una gran zona de pícnic i molts més serveis que ens faran viure una experiència única i refrescant.

Barcelona – Ruta del Modernista

La Ruta del Modernisme de Barcelona és un itinerari guiat per la Barcelona de Gaudí, Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch, que, juntament con altres arquitectes van fer de Barcelona la capital mundial del Modernisme.

Barcelona – Ruta del confinament i les epidèmies

Aquesta visita ens servirà per descobrir la història de lluita i superació de la ciutat de Barcelona, que ha fet front a un seguit d’epidèmies mortíferes, com ara la pesta negra, la còlera, la febre groga, la tuberculosi o la “grip espanyola”. Farem una ruta tot posant atenció a la vessant més social i cultural en l’afectació d’una epidèmia a la ciutat.

Tarragona – Ruta per la Tàrraco romana

La ruta per Tarragona és un itinerari guiat on descobrirem la Tàrraco que va enlluernar a l’emperador Adrià. El 122 dC l’emperador Adrià arriba a Tàrraco per a conèixer una de les ciutats més esplendoroses del seu Imperi. A partir de la Maqueta de la ciutat seguim les seves passes pel Fòrum Provincial, la Torre del Pretori i el Circ, fins el majestuós Amfiteatre, finalitzat durant el seu regnat.

Girona – Un passeig per la història

La ruta per Girona és un itinerari guiat per on descobrirem els racons més emblemàtics del barri vell de la ciutat. Et proposem un recorregut per la ciutat històrica que ens portarà per espais tan representatius de la ciutat com l’Església de Sant Félix, el Monestir de Sant Pere de Galligants, la Catedral, la Muralla i el Call Jueu.

Maternitat d’Elna i Cotlliure – Ruta pels Camins de l’Exili

Passarem una jornada molt completa amb unes visites de caràcter històric, lúdic i cultural a la Maternitat d’Elna i a la formosa vila nord-catalana de Cotlliure (França), un poble molt vinculat a l’exili republicà i l’indret on està enterrat Antonio Machado.