BENEFICIS DEL VIATGE DE FI DE CURS

Inaugurem aquest curs escolar pensant amb els nostres clients i com que ja s’acosta l’esperat VIATGE DE FI DE CURS dels alumnes, des de BRAVA AVENTURA us plantegem uns viatges organitzats pensats per gaudir dels companys i els amics de classe. Viatjar amb grup millora la capacitat de treball en equip i la independència a l’hora de prendre decisions. Viatjar és una experiència molt gratificant i enriquidora i si es pot gaudir amb els companys, encara ho és més.

EXPERIÈNCIES I DIVERSIÓ

Gaudeix

Rodejar-te dels companys et farà molt fàcil l’experiència, ja que descobriràs el molt en comú que tens amb molts d’ells, els coneixeràs a fons, tant aquells dels que creies que ho sabies tot, com dels que no hi mantens una relació molt estreta.
Un viatge de fi de curs és diversió assegurada, compartir idees i experiències.


ORGANITZACIÓ PRÈVIA

Organització

En els viatges escolars organitzats, no hi ha preocupacions i només queda gaudir. Tant professors com alumnes tindran la tranquil·litat de tenir un viatge fet a mida, sense haver de pensar en res durant aquest, l’única tasca, serà gaudir de l’itinerari que s’ha organitzat al detall prèviament. Amb la seguretat de saber que en cas de qualsevol imprevist, conte amb un equip professional que s’encarregarà de resoldre-ho.


MILLORS PREUS

Preus reduïts

El cost d’un viatge és molt més reduït quan es realitza amb grup. Un viatge de fi de curs amb un nombre que ja es considera grup, fa que et puguis beneficiar de  descomptes  en les visites d’interès  turístic i cultural, en el transport, allotjament, excursions, restaurants, guies turístics i qualsevol complement que es vulgui afegir al viatge.


Qualsevol sortida escolar i més els viatges de fi de curs, són una experiència que recordarem tota la vida, en la que adquirirem anècdotes varies, que més endavant gaudirem compartint amb amics i família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.